“یو ان ای پی” تریبون خط مشی علمی جدیدی را ایجاد می کند تا تنوع زیستی حفظ گردد.

 “برنامه ی محیط زیست سازمان ملل” (یو ان تی پی) و وزارت محیط زیست کره جنوبی، کنفرانسی را برنامه ریزی کردند که در ۱۱ ژوئن پایان یافت و دولت های شرکت کننده موافقت نمودند تا مکانیزم جدیدی را برای کمک به متوقف کردن کاهش تنوع زیستی و اکوسیستم ها، از طریق ارتباط بیشتر تحقیقات علمی با خط مشی دولتی ایجاد کنند.

هفتۀ گذشته در بوسان، کره جنوبی، نمایندگانی از ۹۷ دولت و ۵۰ سازمان گردهم آمدند تا یک تریبون جدید برای محافظت از طبیعت ایجاد کنند: تریبون بین دولتی در مورد تنوع زیستی و خدمات زیست بومی (“آی پی بی ای اس”).  ما مسائل بحرانی را  می بینیم که دیگر تئوری نیستند؛  ما شاهد آنها در  دنیای واقعی هستیم.  گونه های حیات وحش و اکوسیستم ها به میزان هشداردهنده ای در حال نابودی هستند.

نتیجه ی آن اینست که تخمین زده میشود بشر بیش از 60 درصد از مزایای طبیعت را از دست داده است و به جای آن اکنون از تاثیرات این فقدان رنج می برد که آن شامل کمبود مواد غذایی، سیلها و زمین لغزه ها می شود. تنوع زیستی به ما آب تمیز، تعادل آب و هوایی، کنترل بیماری، گرده افشانی می دهد. اینها پایه های اساسی زندگی ما، تندرستی انسان هستند و  آنها در حال کاهش میباشند.

“تریبون بین دولتی در مورد تنوع زیستی و خدمات زیست بومی” را میتوان با “هیئت بین دولتی تغییرات آب و هوایی  سازمان ملل” (یا آی پی سی سی) مقایسه کرد که کمک کرده تا گرمایش جهانی به مهمترین مسئله ی دولت ها تبدیل شود. تاثیرات فعالیت های بشر بر تنوع زیستی در حال  تاثیر بر پس خوردهای سیستم آب و هوایی است. پس هر دوی آنها بهم ربط دارند.

یک عامل اصلی گرمایش جهانی و از بین رفتن تنوع زیستی، پرورش دام است که گازهای مضری را منتشر میکند، محیط زیست را آلوده می کند و زیستگاه را تخریب می نماید. قبل از این رویداد یک گزارش مربوط به “یو ان ای پی”، خواهان تغییر رویه بدور از محصولات حیوانی شد تا که بدترین تاثیرات آب و هوایی وخیم به حداقل رسند.  تولید دام، بخصوص تولید گوشت، موردی است که از منابع بحد افراط استفاده می کند. بنابراین، این تریبون میگوید، بله ،بیاید شیوه زندگی مان را تغییر دهیم. کاهش مصرف گوشت، بخشی از راه حل در دنیایی است که بزودی ۹ میلیارد جمعیت خواهد داشت.

در پایان این گردهمایی ۵ روزه، “یو ان ای پی” و وزارت محیط زیست کره جنوبی یک  غذای وگان ارگانیک را  مهیا نمودند که همراه با اطلاعات در مورد فواید رژیم غذایی گیاهی برای محیط زیست به تمام شرکت کنندگان و خبرنگاران ارائه شد. امید است همگی ما در عمل متحد شده، بخصوص در موثرترین اقدام زیست محیطی که رژیم گیاهخواری ارگانیک میباشد.  

http://www.guardian.co.uk/environment/2010/jun/09/france-japan-ipcc-for-nature

Loading

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *