بیانیه ای از “برنامه تحقیقات جهانی در مورد تغییرات اقلیمی” با همکاری انجمن اقلیم شناسی جهانی سازمان ملل (دابلیو ام او)، در زمینه بررسی تغییرات جوی و ارتباط آنها با رویدادهای اقلیمی بویژه خشکسالی های اخیر و موج گرمایی در روسیه، بیان داشت که خشکسالی و امواج گرمایی اخیر روسیه برگرفته از همان الگوی جریان های جوی است که باران های سیل آسای پاکستان را سبب شده است.
از جمله رویدادهای مشابه نظیر این فجایع میتوان به زمین لغزه های ناشی از بارندگی در چین، و شکاف برداشتن قطعه یخ بزرگ در گرینلند اشاره کرد.
همه این رخدادها چیزی را شکل میدهند که به گفته ی این سازمان ها،
رویدادهایی شدید و غیرقابل پیش بینی اند و باید به طور متحد نه به طور جداگانه، به بررسی آنها پرداخت، بویژه که آنها نشانگر اثرات گرمایش جهانی اند و انتظار میرود که اگر دمای سیاره همچنان افزایش یابد، تعداد دفعات وقوع آنها نیز بیشتر میشود.
دانشمندان همچنین اشاره کرده اند که اثرات این تغییرات اقلیمی رو به افزایش است. تنها در روسیه، محققان آکادمی علوم کشور برآورد کرده اند که موج گرمایی و هوای آلوده میزان مرگ و میرهای مسکو را به دو برابر یعنی ۷۰۰ تلفات در روز رسانده است و در ماه ژوئیه، در مقایسه با سال گذشته ۶ هزار نفر جان خود را از دست داده اند.
پس از دو ماه گرمای شدید و بیش از ۲۷۷۰۰ حریق، دمای هوا در این کشور در حال بازگشت به میزان معمول خود در تابستان است. با این وجود، % ۲۵ از محصولات کشاورزی کشور، از بین رفته و منع صادرات، درآمد کشور را به طور قابل توجهی کاهش داده، و موجب کمبود محصول در کشورهای دیگر شده است.
اگر به پیرامون خود بنگریم می توانیم شاهد قدرت و تکرر فزاینده مصیبت ها در همه جا باشیم.
وقوع سیل در سراسر جهان اکنون سه برابر بیشتر از دهه ۸۰ ۱۹ است. در ۲۰۰۸، ۴۰ طوفان رده ۵ وجود داشت که تا کنون بیشترین مورد ثبت شده است که شامل مناطق اقیانوس اطلس، هند و بنگلادش و فیلیپین می شود. تنها یک طوفان رده ۴ یا ۵ برای تخریب یک شهر بزرگ لازم است، تنها یکی.
این ها حقیقتاً همواره عواقب اعمال انسانها هستند. عامل شماره یک گوشتخواری است. می توانیم حوادث را متوقف کنیم، برای همیشه و تا ابد از خود دور شان کنیم، اگر همگی ما به رژیم وگان ارگانیک روی بیاوریم.
دعا می کنیم چنین بشود.
http://english.cntv.cn/program/newsupdate/20100808/100970.shtml
http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5iX-16FttPkCulMdckFjFJyOJCXlAD9HDG0281
{loadposition test}