breast-cancer1

دکتر نیل بارنارد: سرطان سینه و ارتباط آن با وزن و نوع رژیم غذایی(قسمت هفتم)

breast-cancer1

به گفته سازمان بهداشت جهانی، سرطان یکی از دلایل اصلی  مرگ در جهان است. بیش از ۱۲ میلیون نفر در سراسر جهان به سرطان دچار می شوند و ۷٫۶ میلیون نفر به خاطر آن، جان می سپارند. پیش بینی می شود آمار مرگ ناشی از سرطان افزایش یابد و میزان آن تا سال ۲۰۳۰ به ۱۲ میلیون نفر برسد. این قسمت در مورد بخش هایی از “تغذیه درست برای نجات از سرطان” از پروژه سرطان، ۲ دی وی دی از سخنرانی های دکتر نیل بارنارد، محقق و نویسنده ی برجسته در زمینه تغذیه است که کتاب”راهنمای درمان سرطان” نوشته دکتر بارنارد، و متخصص تغذیه، جنیفر ریلی نیز با آن همراه می باشد. دکتر بارنارد که یک گیاهخوار وگان می باشد رئیس پروژه سرطان است،

یک سازمان غیر انتفاعی در آمریکا که با ارائه اطلاعات و تحقیقات در مورد تغذیه، به پیشگیری از سرطان کمک می کند. این پروژه از زمان بنا شدن در سال ۲۰۰۴، در جهت ترویج رژیم وگان به عنوان درمان سرطان تلاش می کند. پروژه سرطان، بخشی از “کمیته پزشکان برای درمان مسئولانه” است، گروهی که در سال ۱۹۸۵ توسط دکتر بارنارد بنا شده، و از پزشکان، و شهروندان دلسوز در آمریکا که خواستار بهبود سلامت عمومی اند، تشکیل شده است. همچنین این کمیته فعالانه، در افزایش آگاهی در مورد فواید رژیم گیاهی، تلاش می کند و این کار را با پروژه هایی نظیر برنامۀ ۲۱روزه برای آغاز رژیم وگان، انجام می دهد و در جهت بهبود تغذیه عموم، رهنمودهایی ارائه می دهد. دکتر بارنارد به عنوان محقق اصلی  از تحقیقات کلینیکی، به بررسی ارتباط میان رژیم غذایی و سلامت می پردازد و مقالات او در مجلات علمی و پزشکی برجسته به چاپ رسیده است. این قسمت دربارهمواد غذایی و نجات از سرطان سینه بخشی از دی وی دی “تغذیه درست برای نجات از سرطان” را به شما ارائه می کنیم:


سرطان سینه ، یک بیماری همه گیر جدی است

سرطان سینه یک بیماری همه گیر جدی است و ما در حال مبارزه با آن هستیم. برای شناسایی این سرطان روشهای خوبی وجود دارد و روشهای درمانی کنونی ما از همیشه بهتر است. اما باید به عنوان یک پزشک بگویم که آنچه بیش از همه دوست دارم، روش جدیدی برای جلوگیری از بروز سرطان است، زیرا اگر از آن پیشگیری کنید، هرگز نیاز به درمان آن ندارید، و هرگز نیاز نیست که با آن زندگی کنید و در هراس باشید که مبادا به آن مبتلا شوید. ما مدت مدیدی است که می دانیم رژیم غذایی تفاوت بزرگی ایجاد می کند. برخی از اولین سر نخ ها از ژاپن می آیند. زن های ژاپنی در مقایسه با زن های آمریکایی، کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه هستند، و اگر هم بگیرند، کمتر در اثر ابتلا به آن جان شان را از دست می دهند. و احتمال درمان و زنده ماندن آنها بیشتر است. چرا اینطور است؟

اولین سرنخ این بود که زن های ژاپنی، لاغرتر هستند، و این مسئله مهمی است. چربی بدن فقط برای ذخیره کالری وجود ندارد، بلکه یک ارگان زنده است، و چیزهایی می سازد، مانند هورمون استروژن که این هورمون سبب رشد چیزها در بدن می شود. در بلوغ، استروژن ها سبب رشد  سینه ها می شوند و در همه عمر زن ها مسئول قطور کردن دیواره رحم در هر ماه هستند. لذا اگر استروژن را یک عامل رشد دهنده بدانید، این امر بر سلول سرطانی چه تاثیری دارد؟ این هورمون می تواند باعث رشد سلول سرطانی نیز بشود.

اگر یک سلول سرطانی را در لوله آزمایش بگذارم و استروژن به آن اضافه کنم، سلول های سرطانی به شدت رشد می کنند و هورمون همچون کود عمل می کند. لذا می توان گفت که اگر زنی چربی بیشتری داشته باشد، استروژن بیشتری در خونش دارد و لذا سلول های او با سرعت بیشتری تکثیر می شوند.

وزن ، اولین عامل تاثیر گذار بر سرطان سینه است

آیا این درست است: ” اگر زنی لاغر تر باشد ، کمتر در معرض ابتلا به خطر سرطان است، و اگر سرطان داشته باشد، می تواند درمان شود؟”

پاسخ  مثبت است.

یک تحقیق گسترده در شانگهای، چین صورت گرفت که که نه تنها زنان دچار اضافه وزن را مورد بررسی قرار می داد، بلکه زن هایی در طیف نرمال وزن را نیز مورد بررسی قرار داد.

00ed1dad581d67e37ddff75bf889c17d


شاخص وزن یا بی ام آی (
BMI ) چیست ؟            

( وزن / قد به توان دو)= BMI

آیا شما با شاخص وزن بدن ، بی ام آی آشنا هستید؟ این شاخص در مورد وزن بدن است، اما آن را بر اساس قد شما بررسی می کنند . لذا وزن ایده آل شما متفاوت است، مثلاً برای کسی که 193 سانتی متر قد دارد و کسی که 160 سانتی متر است ، روش تشخیص این تفاوت، بی ام آی است که اگر زیر 25  باشد، ما وزن شخص را نرمال و  او را سالم می دانیم.

لذا در این تحقیق در شانگهای، آنها یک گروه زن داشتند، همه مبتلا به سرطان سینه و سوال این بود که ” اگر آنها چاق یا لاغر باشند، آیا این امر بر سرطان سینه آنها تاثیری دارد؟”

و نتیجه این بود: زن های که بی ام آی زیر 23 داشتند، زن های لاغر ، در طول دوره  پنج ساله ، 87% شانس زنده ماندن داشتند.  بعد این آمار را با زن های دارای بی ام آی بین 23 و 258 مقایسه کردند، که کمی سنگین تر بودند، اما هنوز در محدوده نرمال بودند. و شانس زنده ماندن آنها در دوره  پنج ساله 84% بود.

و بعد آنها زن های دارای بی ام آی بیش از 25، نگاه کردندtanasob20andal201 که اضافه وزن زیادی ندارند اما دارای اضافه وزن هستند. شانس زنده ماندن آنها در 5 سال 80% بود. لذا هر چه فرد سنگین تر بود، بیشتر نسبت به این شرایط آسیب پذیر تر بود.

این اولبن عامل تاثیر گذار  بر سرطان سینه است. اما این چربی فقط چربی داخل بدن شما نیست، بلکه چربی درون بشقاب تان را نیز شامل می شود.

رژیم غذایی ، دومین عامل تاثیر گذار بر سرطان سینه است

 

محققان دریافتند که این چربی نه فقط بر توسعه سرطان در زن ها تاثیر دارد، بلکه بر روند درمان او نیز اثر گذار است. در دانشگاه ایالتی نیویورک در بوفالو، آمریکا، محققان تحقیق بسیار مهمی انجام دادند.

 آنها حدود 900 زن را مورد بررسی قرار دادند که همه مبتلا به سرطان سینه بودند و تنها کاری که کردند این بود که به رژیم غذایی شان نگاه کردند، بعد بررسی کردند که این رژیم در درمان آنها چه تاثیری داشته است و آنچه دریافتند به راستی شگفت آور است.

خطر مرگ به ازای هر هزار گرم چربی مصرفی توسط زنان در یک ماه، 40 % افزایش می یافت.

اگر فردی یک رژیم عادی پر گوشت داشته باشد، با توجه به چربی همه همبرگر هایی که می خورد، سیب زمینی سرخ کرده، و روغن سالاد، مقدار زیادی چربی وارد بدن خود می کند. حالا این مقدار چربی را با رژیم گیاهی مقایسه کنید، که در آن از چربی حیوانی خبری نیست، رژیمی که مقدار روعن آن نسبتاً کم است.

و این دو با هم فرق دارند که تفاوت بین این دو رژیم غذایی 1000 تا 1500 گرم چربی در ماه است.

این یعنی بین 40 تا 60 درصد تفاوت در احتمال بروز مرگ، در هر زمان در آینده. لذا رژیم غذایی تفاوت بزرگی را ایجاد می کند. ما این را به صورت علمی امتحان کردیم و گاهی به روشهای غیر معمول.

ایده این بود که اگر ما تعدادی از زن ها را بررسی کنیم، حدود ۵۰ هزار زن و مقدار چربی رژیم آنها را کاهش دهیم، آیا این کار به پیشگیری از سرطان سینه می انجامد؟


اما آنها به کسی نمی گفتند که گیاهخوار یا وگان شود. آنها به مقدار زیاد، میزان چربی را کاهش نمی دادند.در ابتدای تحقیق، زنانی که در این تحقیق بودند، حدود % ۳۸ از کالری خود را از چربی تامین می کردند. این نسبتاً زیاد است. مقدار متوسط آن در سطح ملی نزدیک به % ۳۰ است.
بعد به مرور زمان، آنها توانستند مقدار چربی رژیم غذایی شان را به % ۲۰ برسانند که در جهت درستی بود، اما همینقدر باقی نماند. به مرور زمان، آنها مدام عقب گرد کردند، و بعد از ۶ سال، به همان % ۲۹ بازگشتند، که به اندازه مقدار متوسط میزان چربی در دوران کنونی است. چی شد؟ اولاً، سرطان سینه آنها کمی کاهش یافت، حدود 9% . این خوب است و در جهت درستی است، اما به اندازه کافی زیاد نیست.

با یک استثنا، سرطان گیرنده پروژستروno_meat_no_cancerن منفی، که یک نوع خاص است، 24% کاهش یافت. و این خوب است ، اما چرا این رژیم ها موثر نبود؟ آنها به مردم اجازه می دادند که هر نوع ماده خطرناک در رژیم غذایی آمریکا را میل نمایند.
آنها به مردم می گفتند که تکه های باریکتری از گوشت گاو بخورند یا مرغ بدون پوست بخورند. اما باریکترین تکه
گوشت گاو 29% و مرغ بی پوست 23% چربی دارد. ماهی نیز چربی دارد، مثلاً هر برش ماهی آزاد شنوک، بیش از 50 % چربی دارد.

کلم براکلی 8% ، لوبیا 4% ، برنج بین 1 تا 5 درصد چربی دارد.اینها میزان چربی غذاها هستند و اگر براستی بخواهید به شیوه جدی رژیم شان را عوض کنید، از مردم بخواهید غلات، حبوبات، میوه و سبزیجات بخورند. تعبیر اشتباه نکنید.


به نظر من تحقیق “اقدام پیشگام سلامت بانوان”، تحقیق گسترده ای بود، و آنچه ثابت کرد این نبود که رژیم غذای بی تأثیر است. بلکه ثابت کرد که تغییرات کم رژیم غذایی، اثرات کمی دارد. بگذارید در مورد ۲ تحقیق دیگر که براستی در این مورد بررسی کرد، برای شما بگویم. یکی از آنها “تحقیق ابداعی تغذیه بانوان” بود، و آنها می خواست
ند ببینند که آیا رژیم غذایی پس از ابتلای زنان به سرطان سینه نیز مؤثر است. آنها حدود ۲۵۰۰ زن را مورد بررسی قرار دادند. هر کسی که سرطان سینه داشت را تحت رژیم غذایی می گذاشتند، که چربی آن نیز کم بود، و حدود % ۱۵ از کالری آنها از چربی می آمد. یعنی نصف مقدار متوسط چربی در رژیم غذایی آمریکا. و بعد اثر این رژیم را به مرور زمان مورد بررسی قرار دادند. آنچه به طور ویژه به دنبال آن بودند، این بود که آیا سرطان زنان عود میکند یا به سرطانی جدید مبتلا میشوند یا نه.

                       آیا میدانستید که اگر یک زن مبتلا به سرطان سینه باشد، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان جدید است؟

لذا آنها دریافتند که رژیم غذایی بر سرطان تأثیرگذار است. احتمال شدت یافتن سرطان یا ابتلا به سرطان جدید، حدود % ۲۴ کاهش یافت، و وقتی آنها به زنان مبتلا به سرطان گیرنده پروژسترون منفی نگاه کردند، که نوع خاصی از سرطان است، حدود % ۴۲ کاهش یافته بود. لذا رژیم غذایی کامل نیست، اما نتیجه خوبی دارد و ما از آن استفاده کردیم.

یک تحقیق دیگر نیز بود، به نام “تحقیق در مورد تغذیه و زندگی سالم بانوان” یا تحقیق “دابلیو اچ ای ال.” و آنها یک گام فراتر رفتند. این رژیم کم چربی بود، اما بر مصرف میوه جات، سبزیجات، بویژه آب میوه، همچون آب هویج و از این قبیل چیزها نیز تأکید داشت. رژیم آنها کاملاً گیاهی نبود اما یک گام جلوتر رفته بودند. این تحقیق همچنان در حال انجام است و هنوز تمام نشده است اما می خواهم برخی از نتایج اولیه که بسیار مهیج است را با شما در میان بگذارم .

 من پیشنهاد کردم که اگر زنی وزنش را کم کند و فیبر مصرف کند و چربی رژیم اش را کاهش دهد، می تواند کنترل هورمون هایش را در دست بگیرد. آیا این جواب می دهد؟

آنها در این تحقیق 291 زن نمونه گرفتند و در واقع هورمون های آنها را در ابتدا و
vegانتهای تحقیق مورد بررسی قرار دادند. من در مورد استرادیول و استرون صحبت می کنم، اینها استروژن ها درون خون زن ها هستند و با تغییر رژیم غذایی به میزان زیادی کاهش میابند، بدون دارو، بدون ورزش، بدون هیچ چیز، فقط با تغییر رژیم غذایی.

اما بعد آنها جلوتر رفتند و به گروه کنترل که رژیم غذایی اش هیچ تغییری ایجاد نکرده بود نگاه کردند. گروه بزرگی از زنها حدود 1500 زن و آنها متفاوت بودند. برخی از آنها مقدار بیشتری سبزیجات می خوردند، برخی از آنها کمتر.
از آنها آزمایش خون گرفته شد تا کاروتینوئید، کاروتین بتا و موارد مشابه آنها را چک کنند. میتوان اینها را در خون فرد اندازه گرفت تا اگر  فردی گفت که میزان زیادی سبزیجات مصرف می کند، بدین وسیله صحت گفته او تائید شود. لذا آنها را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که آن دسته زنانی که مقدار بیشتری کاروتینوئید در خون شان داشتند یعنی واقعاً بیشتر میوه جات و سبزیجات خورده بودند ، احتمال بازگشت سرطان آنها 45% کاهش یافته بود.

نکته مهم این است که ما هنوز روش های خوبی برای شناسایی سرطان و درمان آن داریم اما میدانید من نمیخواهم از آنها استفاده کنم.

 من می خواهم بدانم چه کار باید کرد تا بتوان از سرطان پیشگیری کرد.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد پروژه سرطان، لطفاً از این سایت زیر دیدن کنید؛

دی وی دی های “تغذیه درست برای درمان سرطان و کتاب الکترونیکی “راهنمای درمان سرطان” به طور رایگان در همین سایت برای دانلود در دسترس هستند.

www.CancerProject.org

http://www.cancerproject.org/diet_cancer/index.php

http://www.cancerproject.org/webcasts/index.php

http://www.cancerproject.org/ask/index.php

http://www.cancerproject.org/symposium2006/seminars/barnard.php

http://www.worldcancercampaign.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=1&Itemid=807

http://www.nealbarnard.org/diabetes_tour.htm

http://helpthem.persianblog.ir/post/420/

http://www.cancerproject.org/resources/pdfs/2009RainbowPoster.pdf

برای اطلاعات بیشتر در مورد پیشگیری و درمان سرطان، لطفا از قسمت های پنجم، چهارم، سوم و … مقالات دکتر نیل بارنارد، دیدن فرمایید:

http://phce.org/health/529-1389-10-24-18-59-22.html

http://phce.org/health/520-1389-10-08-21-32-22.html

http://phce.org/health/506-1389-09-27-16-46-44.html

http://phce.org/health/333-1389-05-13-11-56-12.html

http://phce.org/health/336–q-q-.html


ارسال به داغ کن - کلوب دات کام

Loading

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *