تعداد فزاینده ای از کودکان در معرض ابتلا به “آ دی اچ دی” یا “کاهش توجه ناشی از بیش فعالی” میباشند. تحقیقی از محققان دانشگاه مونترئال کانادا بیان داشت که کودکانی که تحت تأثیر محصولات جانبی سموم دفع آفات بوده اند، % ۱۰۰ از آنها، به این اختلال دچار می شوند…
این تحقیق بزرگترین نمونه در نوع خود بود و به بررسی وجود فسفات آلی، در ۱۰۰۰ بچه پرداخت است. فسفات آلی در سموم ضد آفتی بکار می رود که با مختل کردن سیستم عصبی حشرات، آنها را می کشد.
نویسندگان این گزارش اینطور نتیجه گرفتند که استفاده از میوه و سبزیجات وگان و ارگانیک، سریعترین راه برای حفاظت در مقابل این رویدادهاست.
در اخبار مرتبط، “علوم غذایی بایر” تولید کننده موادی بسیار سمی به نام “الدیکارب” موافقت کرد که تا سال ۲۰۱۵ تولید این مواد را متوقف کند و از سال آینده به بعد نیز استفاده از این مواد بر لیمو و سیب زمینی منع میشود.
کشاورزی ارگانیک، سیستم مدیریتی جامعی است که کمیت و کیفیت محصولات از تولید تا فرآوری و انتقال به مصرف کننده، سلامت خاک، گیاه، انسان، میکروارگانیسمها، محیط سیاره زمین بعنوان یک موجود زندة واحد، اصول اکولوژوکی، محیط زیست، اصول عدالت و روابط اجتماعی، احترام به مخلوقات و اصول پایداری زیستی در آن مد نظر است.
امیدواریم که دیگر از کودهای شیمیایی مخرب استفاده نشود، و هرچه زودتر تمام کشورها از کشاورزی ارگانیک برای کشت و برداشت محصولات گیاهیشان استفاده کنند تا آلایندگی های محیط زیست را کاهش دهیم و مواد غذایی سالم بدون آلایندگی را پرورش دهیم.
http://www.ctv.ca/CTVNews/Health/20100819/pesticides-children-100819/
http://www.environmentalhealthnews.org/ehs/news/aldicarb-phaseout