پروفسور بازنشسته مشهور، دکتر فرانک فنر از دانشگاه ملی استرالیا که برای نقش مهم اش در ریشه کنی آبله در جهان معروف می باشد، بیان داشت که رشد جمعیت و تغییرات آب و هوایی از جمله عواملی هستند که بسیاری از گونه های حیوانی، از جمله انسان را، در بین گونه های در معرض انقراض در طی ۱۰۰ سال آینده، قرار میدهد.
دکتر “فنر” نیز همچون دیگر دانشمندان فکر میکند که زمین در حال ورود به “دوره آنتروپوسین” میباشد که دوره بروز تغییرات آب و هوایی ناشی از فعالیت های انسان است. دکتر “فنر” با اظهار این نکته که از دوران عصر صنعت تاکنون، اثر انسان بر سیاره بیشتر از عصر یخ و حتی اثر شهاب سنگها بوده، افزود که گرمایش جهانی مهمترین دلیل نابودی انسانها خواهد بود. او اظهار داشت که با وجود اینکه تلاشها میتواند تا حدودی این روند را کند تر کند، احتمال این امر وجود دارد که این بهبود، با عادات مهار ناپذیر مصرفی مردم و نیز تأخیر در انجام اقدامات هدفمند در این راستا، سرانجام مثبتی نداشته باشد.
دیدگاه مهم دکتر “فنر” توسط دیگر دانشمندان برجسته، از جمله دکتر جیمز لاولاک از بریتانیا نیز بیان شد، کسی که نگران است که شاید دیگر برای نجات انسانها، دیر شده باشد. البته، دیگران همچون اکولوژیست استرالیایی، دکتر استفان بویدن، هنوز محتاطانه خوش بین هستند. چنانچه میگویند: “برخی از ما هنوز امید داریم که آگاهی نسبت به موقعیت صورت گیرد، و در نتیجه، تغییرات اساسی برای دستیابی به زیست پایداری اکولوژیکی، روی دهد.”
از تمام مردمان سیاره درخواست می کنم. لطفا کشتن حیوانات را متوقف کنید. لطفا مهربان باشید. لطفا به گیاهخواری روی آورید. لطفا وگان باشید. این برای نجات خودتان و فرزندانتان است. لطفا این کار را انجام دهید! ما وقت زیادی نداریم! اگر این سیاره از بین برود همه ما از بین میرویم. راه حل، رژیم وگان ارگانیک است.
http://www.newscientist.com/article/mg20126921.500-one-last-chance-to-save-mankind.html
http://www.melstarrs.com/elemental/2009/04/09/james-lovelock-talks-biodiversity-and-mass-extinction/