یک تجزیه و تحلیل فرا شناختی که با حمایت مالی موسسه ملی سلامت(NIH) به تازگی از سوی دانشگاه هاروارد منتشر شده به این نتیجه رسیده است که کودکانی که در مناطق دارای آب های با غلظت بالای فلوراید زندگی می کنند، در مقایسه با کسانی که در مناطق دارای آب های با غلظت پایین فلوراید ساکن هستند، به طور قابل توجهی ضریب هوشی پایین تری دارند. در یک گزارش 32 صفحه ای محققان می گویند:
یک گزارش از سوی شورای تحقیقات ملی ایلات متحده (NRC 2006) اینطور نتیجه گیری کرد که عوارض جانبی غلظت بالای فلوراید در آب آشامیدنی موجب نگرانی است و تحقیقات بیشتری مورد نیاز می باشد. فلوراید ممکن است در نتایج آزمایشگاهی باعث مسمومیت عصبی شامل تاثیراتی بر روی یادگیری و حافظه بشود… برای خلاصه کردن مقاله موجود، ما یک بازنگری سیستماتیک و یک تجزیه و تحلیل فرا شناختی از مطالعات منتشر شده روی قرار گرفتن در معرض افزایش فلوراید موجود در آب آشامیدنی را انجام دادیم.
بویژه ما به منظور تکمیل مطالعاتی که در بررسی های قبلی و گزارش های ارزیابی خطر در نظر گرفته شدند، مطالعاتی را مورد هدف قرار دادیم که در مناطق روستایی چین انجام شدند و تا کنون بطور گسترده منتشر نشده اند… یافته های حاصل از تجزیه تحلیل های فراشناخاتی از 27 مطالعه انجام شده که در مدت بیش از 22 سال منتشر شده اند یک ارتباط معکوس میان قرار گرفتن در معرض فلوراید بالا و هوش کودکان را نشان می دهند …
این نتایج نشان می دهند که فلوراید ممکن است سمی عصبی باشد که درصورت قرارگرفتن در معرض مقدار کمتری نسبت به آن میزان که در بزرگسالان ایجاد مسمویت می کند، بر رشد مغز تاثیر بگذارد… غلظت های سرم فلوراید مرتبط با مصرف بالای آب آشامیدنی ممکن است از mg/L 1, 50 Smol/L باشد، بنابراین مقدار آن از میزان برخی دیگر از سموم عصبی که باعث آسیب رشد عصبی می شوند، هزار بار بیشتر است.
در پایان، نتایج این مقاله، اثرات نامطلوب قرار گرفتن در معرض فلوراید بر رشد عصبی کودکان را اثبات می کند. پژوهش های آینده باید ارتباطات واکنش به دز را بر اساس اندازه گیری های مربوط به سطح هر فرد از لحاظ قرار گرفتن در معرض فلوراید در طول یک دوره بطور رسمی ارزیابی کنند، از جمله ارزیابی دقیق تر قرار گرفتن در معرض فلوراید در دوران پیش از تولد و اندازه گیری های استاندارد و گسترده تر از عملکرد عصبی- رفتاری.
مطالعات بارها فلوراید را با کاهش ضریب هوشی و آسیب های مغزی مرتبط دانسته اند و مطالعات علمی بسیاری تاثیرات مستقیم و سمی فلوراید را بر بدن شما نشان می دهند و حقیقتا قابل توجه است که این موضوع تا کنون بعنوان یک اتفاق نظر علمی در نظر گرفته نشده است. با وجود شواهد علیه آن، فلوراید هنوز هم به 70 درصد از منابع عمومی آب در آمریکا اضافه می شود.
این موضوع باعث تعجب ما است که چرا انجمن های پزشکی و دندان پزشکی هنگامیکه افزایش بسیار چشم گیری از کاهش شناختی در بزرگسالان و مشکلات رفتاری مانند اختلال کمبود توجه، اختلال بیش فعالی همراه با کمبود توجه، افسردگی و انواع ناتوانی یادگیری در کودکان رخ می دهد، بازهم سرسختانه از فلوراید، دفاع می کنند. در واقع، بیش از 23 مطالعه انسانی و 100 مطالعه آزمایشگاهی ارتباط فلوراید و آسیب مغزی را نشان داده اند. همچنین فلوراید می تواند جذب منگنز و مشکلات دیگر را افزایش دهد، زیرا منگنز موجود در آب آشامیدنی نیز به پایین بودن IQ در کودکان ارتباط داده شده است.
تاثیرات گزارش شده فلوراید بر مغز، شامل موارد زیر می شود:
• کاهش در گیرنده های استیل کولین وابسته به نیکوتین (nicotinic acetylcholine)
• آسیب به هیپوکامپ (بخشی از مغز که مربوط به حافظه بلند مدت می باشد)
• تشکیل پلاک های بتا آمیلویید (اختلال مغز در بیماری آلزایمر)
• کاهش مقدار لیپید (چربی)
• آسیب به سلول های پورکنژ (purkinje cells) در قشر مخچه
• تشدید آسیب ایجاد شده توسط کمبود ید
• اختلال در سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی
• افزایش جذب آلومینیوم
• تجمع فلوراید در غده پینه آل (صنوبری) شما
شش حقیقت درباره اضافه کردن فلوراید به آب که لازم است بدانید:
پوستر 6 حقیقت درباره اضافه کردن فلوراید به آب
تاثیرات مخربی که به مدت نیم قرن است شناخته شده هستند
شاید شگفت انگیز ترین چیز این باشد که تاثیرات مخرب فلوراید توسط سازمان های پزشکی بیش از نیم قرن است که شناخته شده هستند. برای مثال، مجله انجمن پزشکی آمریکا در شماره 18 سپتامبر 1944 خود اظهار داشت که فلورایدها سموم پروتوپلاسمی (غشاء سلولی) هستند که قابلیت نفوذپذیری غشاء سلول را توسط آنزیم های خاص تغییر می دهند و سرمقاله منتشر شده در مجله انجمن دندانپزشکی آمریکا در یکم اکتبر 1944 اظهار داشت: نوشیدن آب حاوی حتی مقدار کمی از فلوراید یعنی 1.2 ppm بازهم باعث اختلالات رشد و نمو خواهد شد. ما نمی توانیم خطر ایجاد یک چنین اختلالات سیستمیک جدی را بپذیریم.
بخشی از مشکل این است که در طول زمان این تجمع سم است که می تواند منجر به مشکلات قابل توجه سلامتی بشود، مشکلاتی که با قرارگرفتن بیش از حد در معرض فلوراید فورا ارتباط داده نمی شوند. در یک مقاله در سال 2005 با عنوان “فلوراید -یک زباله سمی مدرن” دکتر لیتا لی می نویسد:
در کتاب یامویانیس به نام فلوراید عامل پیری، اثر تجمعی از آسیب بافت توسط فلوراید معمولا به شکل های پیری (آسیب کلاژن)، خارش پوست و آکنه، اختلالات گوارشی، و بسیاری از شرایط دیگر شامل پوکی استخوان، دیده می شود. مرکز کنترل بیماری آمریکا و بنیاد آب سالم گزارش دادند که در مناطقی از آمریکا که آب حاوی تنها یک پی پی ام از فلوراید است سالانه 30 هزار تا 50 هزار مرگ و میر بیش از حد نرمال، رخ می دهد …
فلوراید مانع سیستم ایمنی بدن می شود: فلوراید تا 70 درصد مانع حرکت گلبولهای سفید خون می شود و بدین وسیله توانایی آن ها را برای رسیدن به هدفشان کاهش می دهد. یامویانیس در نشریه خود به نام Lifesavers Guide to Fluoridation ، پانزده مرجع را نام برده که اثرات سرکوب کننده سیستم ایمنی توسط مقدار کم 10 درصد فلوراید در آب را اثبات می کنند … اثرات سرکوب کننده، تمامی موارد از یک سرماخوردگی مزمن تا افزایش خطر ابتلا به سرطان و بیماری های عفونی دیگر را در بر می گیرند.
مطالعات نشان داده اند که مسمومیت با فلوراید می تواند مجر به گستره وسیعی از مشکلات سلامتی بشود، از قبیل:
• افزایش جذب سرب
• مختل نمودن سنتز کلاژن
• بیش فعالی و / یا رخوت
• اختلال در عضلات
• بیماری تیروئید
• ورم مفاصل
• جنون
• شکستگی های استخوانی
• کاهش عملکرد تیروئید
• سرطان استخوان (استئوسارکوم)
• غیرفعال کردن 62 آنزیم و مهار کردن بیش از 100 آنزیم دیگر
• مانع از تشکیل پادتن ها شدن
• آسیب ژنتیکی و مرگ سلولی
• افزایش میزان تومور و سرطان
• برهم زدن سیستم ایمنی
• آسیب به اسپرم و افزایش ناباروری
ارتباط فلوراید با سرطان:
در یک تحقیق بلند مدت در مورد ارتباط فلوراید با سرطان به رهبری دکتر دین بارک ( Dr. Dean Burk) نشان داده شد که مرگ و میرهای ناشی از سرطان در کمتر از یک یا دو سال بعد از آغاز اضافه کردن فلوراید، بطور ناگهانی افزایش می یابند. این تحقیق و تحقیقات دیگر در ارتباط با نقش فلوراید در سرطان به سفارش دولت آمریکا انجام شده بودند اما به محض اینکه ارتباط فلوراید در افزایش نمایشی سرطان کشف شد، بسرعت مخفی نگه داشته شدند.
Source: Huffington Post
Author: Dr Joseph Mercola
Follow Dr. Joseph Mercola on Twitter: www.twitter.com/mercola
http://thenaturalhealthpage.blogspot.co.uk/2013/08/harvard-study-confirms-fluoride-reduces.html