تاثیر چشمگیر هر یک درجه افزایش دمای جهان.

گزارش جدیدی از شورای پژوهش ملی حاکی از تاثیر زیست محیطی هر یک درجه سانتیگراد افزایش در دمای  متوسط جهانی است. که شامل  % ۱۰ کاهش بارندگی در مناطق خشک همچون جنوب غربی آفریقای شمالی،  مدیترانه و جنوب آفریقا و همچنین آتش سوزی در جنگلها می باشند که تنها در آمریکا سه برابر بیشتر  زمینها را نابود خواهند کرد.

احتمالاً به ازای هر درجه افزایش دما حوضۀ رودخانه ها با % ۱۰ کاهش جریان مواجه می شوند و بخشی از برداشت محصولات در آمریکا، آفریقا و هند تا % ۱۵ کاهش خواهد داشت. به علاوه دانشمندان  هشدار دادند که از آنجا که گاز گلخانه ای دی اکسید کربن بسیار کند رفع می شود حتی اگر آلاینده ها به میزان فعلی باقی بمانند، مقدار دی اکسید کربن در جو و نیز تاثیرات گرمایشی آن  (همچنان) افزایش خواهند یافت…

دکتر سوزان سالامون از اداره ملی اقیانوس و جو  (ان او اِی اِی) توضیح داد: “از آنجا که دی اکسید کربن به مدتی طولانی در  جو باقی می ماند می تواند به طرزی موثر  زمین و نسلهای آینده را نه تنها برای چند دهه و قرن بلکه به معنای واقعی کلمه برای هزاران سال درگیر گرمایش کند.”

در تحقیق مرتبطی دانشمندان سازمان ملی هوانوردی و فضانوردی (ناسا) از اثر  گرمایش جهانی چشمگیر گاز گلخانه ای متان خبر داده اند. محققان آمریکایی ضمن به روز آوردن گزارش “سایه ی بلند دام” سازمان ملل که تخمین زده بود که  دام % ۳۶ از متان با  منشای انسانی را تولید می کند، برآورد کردند که این میزان % ۵۷ بالاتر است. از آنجا که ظرفیت گرمایشی متان تقریباً ۷۲ برابر بیش از دی اکسید کربن در مدت زمانی ۲۰ ساله است و سرعت از بین رفتن آن زمانی به مراتب کمتر و در حدود ۱۲ سال می باشد، کاهش مقادیر این گاز گلخانه ای اثر خنک کنندۀ نسبتاً فوری ای در بر خواهد داشت.    

اکنون اثرات گرمایش جهانی روزانه توسط افراد آسیب پذیر در سراسر جهان، توسط فقرا و ناتوانان و کودکان در سراسر سیاره ما احساس می شود.   

دانشمندان می گویند که متان و گازهای دیگر ناشی از پرورش دام مسئول بیش از % ۵۰ گرمایش جهانی هستند. بنابراین اگر شما می خواهید بزرگترین آلاینده را متوقف کنید، باید تولید گوشت را متوقف کنید.   

خبر خوب اینست که متان طول عمر کمتری دارد، بنابراین اگر  ما تولید آن را  متوقف کنیم، این گاز بسرعت از اتمسفر محو خواهد شد، برخلاف دی اکسید کربن، که می تواند برای  هزاران سال بماند. بنابراین دلایل عملی خیلی زیادی وجود دارند که باید گیاهخوار باشیم، به غیر از فطرت مشفقانه ای که با محافظت از همه موجودات، پرورش میابد.  

http://news.discovery.com/earth/new-study-charts-effects-of-each-degree-of-warming.html

http://www8.nationalacademies.org/onpinews/newsitem.aspx?RecordID=12877

http://www.denverpost.com/news/ci_15532133

Loading

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *