انتشارات گاز متان تغییرات آب و هوایی غیر قابل کنترل را پیشگویی میکند.

دانشمندان در دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند افزایش ۳۱ درصدی در انتشار گاز متان توسط  پرمافراست (لایه منجمد دائمی)  در مناطق دورتر از خط استوا یا تندرای قطب شمال،  فقط طی پنج سال گذشته  مشاهده کرده اند. آنان همچنین ملاحظه کرده اند که گرمایش جهانی در  قطب شمال با میزان دو برابر نسبت به هر جای دیگر بر روی کره زمین روی میدهد،  درحالیکه برخی از مناطق  درحال حاضر با روند ۲.۵ درجه  سانتیگراد درحال گرم شدن هستند. دکتر فیلیپ سیه از آزمایشگاه علوم آب و هوایی  و محیط زیست در فرانسه  در سال ۲۰۰۹ گزارش کرد که   ذخایر عظیم گاز متان فقط  با افزایش میانگین  جهانی  ۲ درجه سانتیگراد میتواند  آزاد شود. درحالیکه خاک قطب شمال  میلیاردها تن گاز را درخود ذخیره دارد که بالقوه بسیار بیشتر  از دی اکسید کربن گرم کننده  میباشد، ذوب شدن این منطقه  میتواند آنچه را ایجاد کند که  “بمب زمانی براه افتاده” نامیده میشود و میتواند  بر تمامی تلاشهای بشر  جهت متوقف کردن آن  غلبه نماید.

بیایید تا هنوز زمان باقیست  درجهت راه حلهای پایدار که  سیاره را حفظ میکنند بسرعت اقدام کنیم.

اغلب درمورد خطر جدی که موجب آزاد شدن گاز متان و همچنین آنچه که میتوانیم برای توقف آن انجام دهیم تاکید شده است که جدی ترین آنها  تصور وحشتناک گرمایش جهانی مهار نشدنی است که      توسط دانشمندان بعنوان شرایطی تشریح شده که مسبب اثرات مهار نشدنی    تغییرات اقلیمی خواهد بود.     این گرمایش اقلیمی مهار نشدنی  ممکن است به سادگی توسط ذوب پرمافراست ها ایجاد شود که  همان زمین منجمدی است که در پهنه وسیع  تندرای قطبی امتداد یافته است.   با ذوب پرمافراست ها  متان ذخیره شده در  زیر زمین رها می شود.  دانشمندان از سال ۲۰۰۷ شواهد فزاینده ای از متان ناشی از ذوب لایه های منجمد مشاهده کرده اند و  اخیراً حباب های گاز خالص متان را یافته اند که از ته دریاچه های قطبی  چه در شمال کانادا و چه روسیه  بالا می آید.   هر چه تعداد بیشتری  گوشت و در واقع کلیه  محصولات حیوانی  را از زندگی خود حذف کنند، (به همان میزان) شانس بیشتری   برای نجات سیاره خواهیم داشت، و علاوه بر آن ن آن

(شانس بیشتری) برای  باز گرداندن زیبندگی و زیبایی  به خانه زمینی خود خواهیم  داشت و حتی بیشتر از آن، بیشتر از آن چه تا کنون  تجربه کرده ایم،  زیباتر وافرتر،   صلح بیشتر،  شادی ای فراتر از آن چه تاکنون  تجربه کرده ایم (خواهم داشت).  

http://www.guardian.co.uk/environment/2010/jan/14/arctic-permafrost-methane,

 http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/scotland/edinburgh_and_east/8459770.stm,

 http://www.news.com.au/arctic-greenhouse-gas-emissions-jump-30pc/story-e6frflrr-

 

 

 

Loading

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *